Spring til indhold

Logistikklyngen i Køge

Køge Havn er en del af Skandinavisk Transport Center, der er Sjællands største sammenhængende erhvervs- og transportområde med en beliggenhed i direkte forbindelse med det overordnede europæiske motorvejsnet, jernbanenettet og “den blå motorvej”. STC og Køge Havn repræsenterer således en optimal infrastruktur, med stor betydning for den erhvervsmæssige udvikling i Køge, Hovedstadsområdet og regionen som helhed.

Udviklingen står bestemt heller ikke stille på STC. Ligesom havnen er transportcenteret også udvidet med yderligere areal i de seneste år som et resultat af at flere virksomheder vælger at STC som base for deres virksomhed – og de nuværende virksomheder udvider med flere funktioner. STC er ideelt beliggende direkte til motorvejene E20, E47 og E55 og udgør dermed en optimal placering for vognmænd, kurerfirmaer, speditører, lagerhoteller og lignende med et stort transportbehov og behov for en central placering i Danmark og lige imellem Skandinavien og resten af Europa.

 Læs mere om Skandinavisk Transport Center

Den nye erhvervshavn vil sammen med STC og den kommende faste forbindelse over Femern Bælt, cementere Køges position som en pulserende dynamo, der skaber arbejdspladser og sikrer velstand til de kommende generationer til glæde for alle i Køge – samt store dele af Sjælland.

TEST