Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Interaktivt kort »

Stykgods og bulk

I år 2022 bliver Køge Havn
arealmæssigt en af de største i landet

+ FAKTA

Køge Havn har gode faciliteter til at håndtere alle former for gods i bulk. Vi har stor erfaring i at håndtere korn, kunstgødning, kemikalier, salt, sten og grus, jern og metalaffald, tømmer, træpiller og lignende former for gods.

Havnen har til brug for både containere og bulk investeret i tre moderne havnekraner: En mobilkran, som løfter op til 40 ton med en rækkevidde på 30 m og et eksemplar af verdens største hydrauliske mobilkran, en Liebherr med 22 m lang arm og hævbar kabine, så føreren kan se ned i skibenes lastrum.

Endeligt har Køge Havn i sommeren 2014 øget krankapaciteten med en Sennebogen 850 kran. Læs mere om vores kraner og se kranregulativ her.

Bulk

Med placeringen i Køge Bugt og dermed som en naturlig port mellem producenter og aftagere i hele Østersøområdet har Køge Havn altid haft en stor omsætning på bulk.

Der er på havnens sydside både kaj og pipeline til flydende bulk, og Køge Havn tilbyder både losning og lastning samt lagerfaciliteter til forskellige former for flydende bulk, f.eks. olie, gas, kemikalier, bitumen o.l.

Kul, korn, kunstgødning, sand, sten, salt, metalskrot, stål, tømmer og mange andre former for bulk landes og omlades på Køge Havn. Der er pt. en dybde på 7 m langt inde i inderhavnen, og med en fremtidig uddybning af sejlrenden, kan Køge Havn håndtere selv store skibe.

Køge Havn har moderne losse- og lasteudstyr med forskellige kraner og lukkede systemer, siloer, lagerhuse og en række andre faciliteter, som gør det nemt at håndtere.